Aggregaten

Aggregaten

Met ons assortiment aggregaten is het mogelijk om  van 2 tot meer dan 2000 kVA vermogen te genereren.  Aggregaten kunnen afzonderlijk draaien of parallel met elkaar worden geschakeld waardoor het vermogen wordt opgeschaald: u vraagt, wij draaien!

Door online monitoring is het mogelijk uw stroomvoorziening te monitoren en u te adviseren om zo een optimaal mogelijk stroomplan te kunnen realiseren.

Vermogen op aanvraag / power plants

Door meerdere machines parallel aan elkaar te koppelen is het mogelijk om naar behoefte stroom af te nemen. Afhankelijk van het benodigde vermogen worden machines automatisch aan of uitgeschakeld. Deze oplossing is zeer geschikt voor projecten met een variabele stroomvraag. Bovendien wordt het brandstofverbruik gereduceerd en is er dus minder uitstoot.

Synchrone netovername / synchroonaggregaat

Door middel van synchronisatie kan een aggregaat op een bestaand netwerk gekoppeld worden zonder spanningsonderbreking.

Twinsets

Om uw stroomvoorziening te garanderen is het mogelijk om een Twin-set in te zetten: een opstelling van twee aggregaten verbonden met elkaar.

Het vermogen wordt verspreid over beide aggregaten. Mocht er één machine uitvallen dan neemt de andere het vermogen automatisch over.

Super stil

In een aantal situaties is een super stil aggregaat vereist; ook hiervoor bent u bij ons op het juiste adres.